E o zi de caine si 1 se masturbeaza-n statie la 43

M-am trezit la amiaz` cum zicea Adam Duritz lu Madam Olaru … si pentru ca nu stiam cat e ceasu, ca doar deabia facusem ochi, pentru mine era dimineatza… dar nu dimineatza aia Holografica, nu aia “din alta viata” ci o dimineatza ca toate celelalte. M-am sculat mort de oboseala, cu un gust de hârdău CFR-ist in gura, dupa o noapte in care-am facut naveta la cacastoare din 5 in 5 minute. E clar, nu mai amestec in viatza mea cafeaua latermoplonjorul ala jegos cu Sana de la Profi.Cafea student

Termoplonjor JEG
Da-o dracu’ de treaba, bah Daniele… asta nu-i modu in care ar trebui sa se trezeasca nici un om ! Ar trebui sa ma trezesc usurel, la 3-4 dupamiaza, cu o minora pe care s-o caut la buletin ca sa aflu cum o cheama, s-o tarasc din pat pana sub dush, si acolo, cu chilotii pe ea, sa-i fac inviorarea…. DA ! Asa DA ! apoi s-o arunc pe casa scarii cu boarfe cu tot, sa ma ashez calm pe un fotoliu, sa-mi scot o sticla de busuioaca de bohotin, si sa-mi aprind un joint, sa ma intreb ce dracu face secunda aia care tot sta sa se prelingaaa peee langaa ceasuu cu cuc din sufragerie, asta cand sant in baie si ma cac firejte in q-veta.

” Happyness is a cigar ” zicea o reclama tare la vremea ei. I BEG TO DIFFER ! Happiness e aia cand te intorci dupa 24 de ore de munca, mananci o felie de parizer cu care-adormi in bot, si te trezesti cum te tarashte cainele tau (care te urashte ca doar l-ai lasat sa se cace pe el de foame, dar nu conteaza ca asa-s cainii mai projti) si tu crezi ca te duce la pat sa te culce cand colo el te ducea la baie sa te bage cu nasu-n otrava de sobolani din care-a mancat el si-a avut trei zile halucinatii de nu si-a mai simtit gustul curului, si atunci ii dai o palma prieteneasca peste buci, dai jos de pe tine tzoalele jegoase de atatacacat adunat intr-o zi si PICI IN PATUL TAU stiind ca maine o so iei de la k-pat, da’ nu conteaza ca acuma dormi… dormi si visezi c-ai sa te trezesti c-o minora .. cu buletinu… sub dush ..p scari…. n ftliu… bohotin….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *