O dimineață perfect-banală

E dimineata, si e duminica. Stiu asta pentru ca m`a trezit bazaitul periutei electrice a nevesti`mii, in loc de buzzerul ceasului electronic, ala de`ar fi in stare sa scoale si mortii din groapa….deschid un ochi dar il inchid repede din cauza luminii care inunda dormitorul nostru urias – o adevarata gradina botanica, plina de plante care atarna de peste tot, si care se bucura de lumina asta ce intra prin ferestrele atat de generoase si larg deschise.

BzzzzzZZzzzZzzzzzZz …. o periutza Braun 3D, cu 23,000 de vibratii pe minut, desi o bijuterie in materie de igiena orala e destul de zgomotoasa… imi inchipui ca un tip normal s`ar simti cel putin sacait daca nu enervat sau scos din minti de`a dreptu` de zgomotul asta persistent si intzepator, care se repeta in fiecare dimineatza pentru fix doua minute, dupa care urmeaza doua rateuri, apoi spuma alba ce se prelinge din coltul buzelor nevesti`mii.

Urmeaza gargara: un zgomot atat de delicat de… de`ai zice ca toarce`o pisica… nu stiu cum au unele femei darul de`a da chiar si celor mai sordidezgomote un aer atat de adorabil feminin. Ma rog… poate nu chiar tuturorsunetelor dar oricum…

…eu stiu sigur ca orice tip normal s`ar fi saturat pana peste urechi de zgomotul asta dupa 9 ani de casnicie cu orice tipa normala, si i`ar fi venit cu siguranta sa arunce pe geam dracia aia de periuta, sau sa infunde cu sadism vreun veceu public cu ea, dar nu… nu si mie…

..eu stau linistit in monumentul nostru conjugal de 3 pe 4, imi pocnesc scurt gatul si umerii mei masivi, ma intind, ma asez mai bine in cearceafurile de matase alba si incerc sa scap de ticul nervos-gropitza din obrazul stang care ma da de gol ca nu dorm, ci din contra, ard de nerabdare… arunc o privire spre talpi si observ ca nu sunt singurul nerabdator: Vali a ridicat cortu` cu noaptea`n cap.

Aud cum se opreste zgomotul dushului, si usa glisanta cum .. gliseaza, o aud tzopaind de doua ori ca sa`si scuture asa doar putin apa de pe ea, apoi o aud cum deschide usa de la baie, si cum lasa cu pasii ei repezi de felina flamanda, urme umede pe covor.

Coltzul de cearceaf care imi mai acoperea pachetzelele de pe abdomen si coapsele vanjoase aluneca usor la pamant si simt cum un zuluf rece si ud imi mangaie pieptul. pic ! pic ! pic ! au inceput sa aterizeze unul cate unul stropii reci din parul ei, dandu`mi fiori pe sira spinarii si intarindu`mi sfarcurile. Apoi se catzara pe mine, se cuibareste la pieptul meu, uda leoarca si incepe sa se alinte.

Ca in fiecare alta dimineata ma prefac obosit si satul, intorc capul in lehamite, imi intind o mana pe pat, si incerc din rasputeri sa ignor trupul de zeitza jucausa si uda ce imi sufla aer cald dupa ureche.

Am enervat’o, pisicutza nu primeste niciodata “nu” drept raspuns, isi scoate ghiarele de sub pernutze si mi le infige deodata intre omoplati. Scot un icnet scurt si infundat cand simt cum mi se scurge sangele printre gherutzele ei.

…apoi incepe sa ma tachineze cu dintzishorii si varful limbii, cu respiratia ei calda-rece in jurul urechii mai jos pe gat pana la marul lui adam din care se preface ca musca cu sete, si trece delicat mai jos la fosa suprasternala, apoi se intoarce si imi musca`n joaca muschiul trapez, apoi se prelinge pe mine, presandu`si sanii obraznici de pieptul meu, mai jos, si mai jos, puuuutin mai jos.. siii ..

DOM’LE , N AM GASIT UN SFARSIT POTRIVIT. COMENTEAZA TU DACA AI O IDEE MAI BUNA. VAM PUPAT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *