Adio generație FM

E noapte. Drumul e lung si plin de gropi. Energizantul si cele doua cafele incep sa-si piarda efectul, si pana acasa mai sunt doua ore bune. Radioul urla ceva de nedeslusit, KIZZ FM … doua pizde proaste miorlaie niste versuri despre un cacat mare care ma zgaraie pe creier, GHERILA – altceva, mai omenesc, dar tot viu si bun sa te tzina drogat cu ochii belitzi in parbriz, EUROPA FM – muzica de pasarele somnoroase, si laba trista.

Ma enervez si inchid radioul, zgomotul motorului e monoton si ma adoarme, asa ca deschid la loc aparatul, de data asta aleg tunerul manual. Numerotarea incepe de la 160 L , dau la dreapta si astept… purici, purici, zgomot, bzzz, nimic, nimic… Cotele apelor dunarii. wooow! Interesant! Mai dau de doua ori la dreapta, BBC ! hmm.. nu-i rau, zic in sinea mea. Inca doua apasari, si prind Radio Sofia – un prezentator anunta intr-o limba slava un nou hit… e o balada rock si suna chiar bine desi nu inteleg boaba (probabil chiar de aia).

M-am hotarat sa parasesc frecventele medii, sunt doar guma de mestecat pentru un creier satul de atata junk-food, detest din tot sufletul muzica din FM, ma enerveaza animatorii plictisiti si cei exuberanti deopotriva, nu vreau sa aflu unde sunt radarele, nu ma intereseaza cancanul, nu sunt un contemporan, n-as da un fund parlit de sobolan calcat pe strada pe nimic ce tine de brand, trend sau fashion.

Om vedea noi peste 20 de kile cui o sa-i prinda mai bine radioul: lor stirile si muzica “din trafic” sau mie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *