Despre Tine

Hai salut! Uite, articolul asta e ceva mai special, pentru ca nu mai e despre mine (culmea) ci e fix despre cealalta persoana, cea de la capatul firului (sau deh, al wireless-ului) adica despre tine, ratacitorule pe drumurile Hai Punct Com !

De ce? Pentru ca vreau sa te cunosc pe tine cititorule. De ce vreau asta? Pentru ca din 50 de oameni care-mi citesc blogul zilnic, doar vreo 5 comenteaza, de unde deducem ca cel putin 90% din cititorii mei sunt constipati, si vreau sa-i ajut sa rezolve problema.

Stai putin! nu tzin neaparat la povestea intreaga, si sincer nu dau doi bani pe tot cacatu’ ala gen David Copperfield, si n-am sa incerc mijloace perverse de-a afla ce e in mintea ta. Am sa recurg la o metoda mult mai veche si mai sacaitoare: sondajul de opinie 😀 Asa ca te rog sa smulgi un minutzel din ziua ta ocupata si sa-mi raspunzi la cateva intrebari, daca vrei:

1. Cum te cheama? (cum itzi zice, cum te striga pe strada) sau cum vrei sa fii cunoscut – poreclele sunt la mare pretz, mai ales daca includ titluri gen “maretzul” “regele” “valoare” “faraonu’ ” “minune” “pushtiu’ ” s.a.m.d

2. De unde esti? (cu totii stim deja raspunsul universal la intrebarea asta: de la mama... de’acas’ iar daca asa e, asa sa scrii!)

3. Cum ai ajuns aici? (ghinion, karma proasta, aliniere nefavorabila a planetelor o data la 50 de ani, pisica neagra, trecut pe sub scara in drum spre net, spart sala de oglinzi, pierdut pariu la chems pe perechi, orice – care te-o adus aici)

4. Ce-ai schimba la blogu asta? (orice, de la nume, rubrici, poze, la editori si dat format blog:)

5. Hai Punct Com – cu noi la mare departare de specia umana la vale pe lantzul trofic – Cum suna http://www.NumeleTau.suge-o.com ? Vrem sa facem o treaba mai mare, (ai vazut Fight Club? – da, vrem sa ne pisam in supa la oameni, in mod organizat) si daca suna bine si stii ca ai ce spune, hai sa vorbim pe limba ta: ym: dobilomanu ; email: dobilomanu at suge-o.com.

si fireste.. 

6.Ganduri

Ce ti-ai dori sa vezi pe site?