Fuckme-Fuckme Drept-în-cur

Anu` trecut m’am intors si eu ca orice student plecat cu boccelutza’n straini acasa de sarbatori. Acasa ma asteptau toti cu drag: parintii, prietenii, prietena, si poate presus de toate, patul meu credincios. Fara misto acuma, imi iubesc din tot sufletu’ patu pe care’l am acasa, pat in care mi`am trait o buna bucata de viata, si in care am invatat multe lucruri noi. [Atentie, aritcolul asta contine texte obscene]…

Si tu repede acuma te gandesti la prostii! Am invatat la bac in patu ala! am invatat si la examene (mi`e rusine de mine, dar am facut si asta in pat), am avut vreun an compu’n pat.. adica la capu’ patului, si`am stat acolo pana a capatat forma mea… mi`am pierdut printre altele vreo doua brichete, o baterie de ceas, virginitatea si un briceag in patul ala (si nu numai eu), si multe alte persoane de`aici pot aduce marturie la cat de mijto e patul ala, care a fost la mare cinste de vreo 3 ani incoace la fiecare petrecere, pentru ca era in camera mea, aia care se`ncuia cu zavor, si unde accesul era pe baza de parola:

– Baaaah!! Deschide baaah!!

– Ă-ăh (shi chicoteli infundate, zgomot de pat veteran care scartzaie)

Dar destul despre patul meu, am sa va povestesc ce`am facut eu cu vreo doua zile inainte de revelion, sau doar o zi… dreq mai stie. In fine, eram cu Bufnitza la o bere’n taverna, cand ma suna Oanutza, si ne anunta ca vine si ea sa bea cu noi. Toate bune! A venit, am baut, ne`am scuipat pe nas plamanii, ca in taverna e un fum dinala de`l bagi in borcan si`l trimiti in Somalia drept magiun de prune condensat, si ne`am hotarat s`o`ntindem. Cand sa plecam Oanutza scoate mobilu, vorbeste cu nush ce gajica de’a ei, si ne zice ca suntem invitati la un chef chiar in seara aia!

Foarte tare, frate! Am fost pe la mine, am luat doua sticle de vin de 2 litri, unu rosu, si unu alb, care ramasesera de la petrecerea de Craciun ca dupa petrecerile mele mereu ramane mancare si bautura cat pentru inca una, si am plecat la “party”. Era so aproape de blocu’ meu, o vila beton cu un etaj sau doua (vopsita roz daca nu ma`nsel) din care iese o fetitza scumpica, colega de faculta cu Oanutza.

Toate bune si frumoase! Am intrat asteptandu’ma la zgomot, nebunie, alcoale, ierburi, prafuri, nebuneli… NIMIC! Era zgomot fix ca la o petrecere la azilu’ de batrani, pushtimea statea la etaj, si juca carti, erau vreo 6 kizi, dintre care doua surori (cele din titlu) erau gazdele, si printre ei, atractia serii: minora de 16 din Brasov (care in afara de faptul ca era minora cu acte’n regula nu rupea usa cine stie ce).

Nah, when in Rome… si ne’am pus si noi pe socializat, intre timp suna HPC care era cu Demi, si se autoinvita si ei la “party” si ne trezim doua grupuletze: babacii (adica io cu Bufnitza’ cu HPC si Demi) si putzele mici adica toti restu. Cum pe gazde le cam manca in cur in seara aia, dupa ce s’a mai spart putin chefu’ ne’am pus serios pe baut. Si cum nu puteam sa bem fara logica, asa , ca animalele (de parca cerbu din reclama de la Ciucas bea) ne’am apucat sa jucam bitches-bitches.

Intre noi fie vorba, bitches-bitches e un joc genial! E nostim, inteligent, interactiv, necesita spontaneitate, si talent actoricesc, e de echipa, si are ofina tenta sexuala, ca mai toate jocurile de bauta dealtfel (vezi 3Men) . Pentru cine nu stie jocu… e vorba de ritm: fiecare isi alege un pseudonim, si incearca sa tzina pasul cu cucul care da tonu’. Si ne’am ales urmatoarele:

  • Bufnitzoiu – Vreau sa fut
  • Gazda 1 – Fuck me – Fuck me
  • Emo kid – In capitza
  • Gazda 2 – Drept in Cur
  • Je – Cu bascula’
  • Oanutza – Intre tzatze
  • HPC – Sug pula (reclama mascata)

Pentru ca era prea pena si prea logica legatura dintre pseudonimul aspirational “Vreau sa fut” al bufnitzoiului, si cantecul de sirena “Fuckme-Fuckme” al gazdei, aceasta a insistat ca omu’ sa’si schimbe replica in “K o K-pra” si ne’am pus pe jucat: Unu’ incepea cu titlul lui “in-capitza…” “in-capitza…” “in-capitza…sug-pula”…(rumoare) …”sug-pula” urma normal “sug-pula…” “sug-pula…ca-o-capra” … fuckme-fuckme, cu-bascula, intre-tza-tze, drept-in-cur.

La inceput a fost destul de nostim, ha-ha , uau ce tare, ce bine ca ne imbatam si zicem prostii fara sa ne pese. Ei, faza-i ca dupa vreo juma de ora de tot bagat si scos din capitze, cu capre, intre tzatze, cu bascula – si dupa ce’am dat gata prima sticla o inceput bautura sa isi faca efectu deprimant, cel putin la mine. La Fuckme-Fuckme, parca din contra, ii dadea aripi, se chinuia sa fie din ce in ce mai expresiva, fiecare cuvant era un nou orgasm, se vedea ca isi da silinta.

HPC n’a pus alcoale’n gura, ca deh, era cu masina, si nici Oanutza n`a prea baut, si cu mine impreuna eram grupul ala apatic de oameni care nu s`au prins. Eram aia care jucam jocu’ ala tampit ca pur si simplu n`aveam nici o idee mai putin retardata la trei dimineatza, pe 31 decembrie, si orice e mai bun decat plictiseala. Bufni’ era la fel de satul ca si noi de porcaria aia, da’ o sclipire in ochii lui ma facea sa cred ca el inca mai trage sperantza sa’i iasa pasentza, sa mai scape o data matzu’n fantana, ca orice barbat adevarat.

Imi pare rau sa va distrug sperantele, dar nu s’a lasat cu nici o orgie in grup, nici macar cu una mai mica, ci la o bucata din noapte am adormit ca pensionarii pe unde’am apucat: pe fotoliu fetele, pe canapea Oana, eu si bufnitza pe covor. Si tot nu’mi iesea din cap jocul ala tampit si pasiunea pe care’o punea fata aia, si intr`un fel mi`a parut rau, ca dupa doua ore de samanat, prashit shi recoltat prin gradina lu’ Dumnezeu (care adevaru’ e ca e mare) in noaptea aceea, gazdele alea doua dragutze, tinere si frumoase, cu zulufii lor brunetzi si buze aprinse si`or pierdut orice urma de feminitate pentru mine. si eram horny.

Apropo’ – exista un cuvant in moldoveneste (aia de peste prut) se cheama Zaibit – si e unul genial, care sunt convins ca va cuceri intr-o zi planeta, si va fi singurul cuvant vorbit, si cel mai cautat pe google ;)) … de fapt e asa de tare pentru ca spune multe, a zaibi (cu accentul pe bi) inseamna “a se satura de futut” cum m’a lamurit moldovanu’ meu drag. Si argumente de genu “Tu ghiavore tu m`ai zaibit pi mini!” (“M’am saturat sa ma mai futzi” in limba romana) primesc replici ca “Dar ieu cum s`ti zaibiesc pi tini, c`tu niş nu mai văz`t pi mini gol!” si intr-un sens mai larg Zaibit = Sătul . nu-i genial?

Si m`or zaibit brunetele alea, si mi`am bagat poola, si`am plecat acasa cu spatele rupt dupa 3 ore de dormit pe podea, si`am avut cel mai de cacat preambul pentru un revel pe masura.

La multi ani 2008!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *